Since somebody bumped this up i'll leave my review...
Don't take this personally, but honestly this set didn't do much for me.
I use it at the gym when i need something fast to keep me going and i don't pay too much attention to the songs themselves.
However when i play this on my way to work or at home, it's a whole different story. I would fast forward through every song cause I've heard it too many times to make me not want to hear it anymore.
Now if this set was played at a club I would probably go all nuts and stuff.
Did i get you all confused? :)
Anyway, it's not bad, i wish the song selection was a bit more funky than the "house top 40" kind of stuff.Во-первых, конструктивная критика всегда хорошо:)))
Во-вторых из критических замечаний это самое частое, так что уже не в первый раз я слышу подобные комменты - значицца есть под ними почва. Я честно говоря не знаю точно какой топ 40 в хаусе - бо по клубам последнее время хожу мало, а чарты стараюсь не читать как раз чтобы не зацикливаться на известных темах:)) Я думал, что максимум треть из этих треков известны, но не думал что прямо уж все. А когда записался надо мной стоял брат, который просто "живет" в Дринке по субботам и он сказал, что знает большинство тем.
Значит мне наука на будущее, если тема вышла больше месяца назад - уже старье:))))
-----
Kaboom Promotions - надо же было такое придумать...???!!!!! :)